Uncategorized

Zate ženska


Ob poslušanju žalostnih zgodb moram napisati to, da smo v fazi velike občutljivosti in da je dejstvo, da toliko zaznavamo, prednost in ne ovira. Vzemi in uporabi to.


Kot dobra gospodarica čuvaj svoje meje in svojo energijo. Tvoja mistična moč v tem času odprtosti je, da boš zmogla mirno obstati in močneje čutiti sebe ter ob pravem času poskrbeti za počitek Uma in Telesa.

Izstopi iz kroga navideznih pomembnosti, rutinskih opravil, mogoče se celo ogni nastopom tistih, ki te ne zanimajo. V resnici se boš s postankom fizično odpočila in s tem dopolnila še zunanja ter izostrila notranja čutila.

Ne odrivaj ničesar, kar je zate všečnega, ne prezri lepot, ki jih vidiš, celo čutiš ali zaznaš drugače. Čez črto intimnosti naj prestopi le tisto, kar ti prinaša radost.

Brez slabe vesti naredi to in vedi, da četudi so morebiti otroci odšli na svoje ali se le igrajo, učijo – mogoče jih niti nimaš – zmeraj si čuvajka domačega ognjišča.V občutljivih dneh, ko se namišljena brezna obupa bolj razpro, poslušaj svoje Srce in ne ustavljaj mu ritma zaradi nekaj trenutkov slabosti. Lahko obstaneš v počitku in samo Si. Navzven se ničesar velikega ne bo spremenilo, razen občutka Hvaležnosti tvoje notranjosti. 

Aurelija Z. Mueller


Fotografija: Nataša Rosemarie

One thought on “Zate ženska

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja