Uncategorized

Vedeževanje

… eni so PROTI, drugi so ZANJ, tretji NE-ODLOČENI. Prvi pravijo, da je čisti nateg, drugi navdušeno preizkušajo oglaševalce vedeževanja, tretji se odločajo, pa si nato zopet premislijo.

Zahvaljujoč tehnologiji je na spletu veliko aplikacij expres vedeževanja, ki so se jih najprej, zaradi zahtevnega procesa izdelave astrološke karte, ki vzame veliko časa in terja nesporno veliko sposobnosti, posluževali astrologi.

Seveda je v “biznisu” vedeževanja država pristavila svoj lonček in tako se je na spletu pojavilo mnoštvo načinov, kako na hitro dati kratek odgovor na zastavljen sms. Tako je skoraj mimo čas zabav – kličimo vedeževanje – po drugi strani pa se je, zaradi izpada zaslužka, veliko obupanih ali nesojenih “vedeževalcev” preobrazilo v druge alternativne oblike, ki temeljijo na drugačnih namenih in tehnikah in ki so v službi večje dobrohotnosti z manj nestrpnosti med ljudmi. S tem pa seveda ni nič narobe (moje mnenje).

Astrologija je veda, ki za razliko od običajnega prerokovanja temelji na izračunih in na retorični sposobnosti astrologa in seveda še na čem. Medtem ko vpogled v karte – branje, deluje drugače in zahteva prirojene veščine, razne pristope in načine glede na notranji ustroj človeka, tako kot tudi na različnost glede zunanje usmeritve (nagibe) onega, ki v karte “vidi ali gleda”.

Obstajajo tečaji za prerokovanje, ki lahko le izboljšajo interpretacijo vpogleda, žal pa se je nemogoče naučiti (razen preko samo-učenja) nečesa, česar v nas enostavno ni. Če ima Narava osebe drug namen – potem to “vedenje” spi zelo, zelo globoko. Tisti, ki me berete in se z vedeževanjem tudi ukvarjate, veste, o čem govorijo te pisane besede.

Onim, ki se za divinacijo – vedeževanje- s kartami odločate, pa seveda srečno roko, da izberete takšnega, ki jih bo za vas premešal in jih tudi s “čisto” energijo položil ter vam jih interpretiral brez domišljavosti, dobrikanj ali naklepov, profesionalno, pa vseeno prijazno.
  
Članek naj NE služi kot kakršenkoli očitek ali žalitev, še manj kot sodba ali usmeritev, saj je zgolj opis iz mojega razglednega stolpa o vseh različnostih in izbirah.

Tisti, ki jih vedeževanje ne zanima ali ga odklanjajo, prav tako vse dobro – lep dan pa vsem! (kolikor ga je še ostalo)

Aurelija Z. M.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja