Pravilnik o zasebnosti

spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI z ozirom na avtorske pravice – Copyright © NeMo Zlatka Müller s.p..

CILJI

Osnovni cilj spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI je, da omogoči svoboden in anonimen dostop do svoje vsebine in da pomaga napredku ljudi s pomočjo nudenja ustreznih storitev in informacij.

INTELEKTUALNE PRAVICE

V zvezi z intelektualnimi pravicami je cilj spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI dvojen:

 da poskuša širiti vedenje o dejanskih človekovih potencialih  in

 da ohranja celovitost dela spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI in odpravlja nejasnosti glede njenega izvora in položaja.

Razen, če ni drugače omenjeno, je vso gradivo na tej spletni strani avtorsko zaščiteno in ne sme biti uporabljeno drugače kot na podlagi teh pogojev uporabe.

Gradivo spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI se lahko snema ali kopira, pod pogojem, da VSE kopije ohranijo copyright in druge opombe o avtorstvu, ki jih vsebuje to gradivo. Nobenega gradiva se ne sme preoblikovati, urejati ali izvzemati iz konteksta na takšen način, da bi njegova uporaba ustvarjala napačno ali zavajajočo predstavo ali vtis glede na položaj, objavo ali delo spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI.

Naziv lastnikov avtorskih pravic NE sme biti uporabljen za oglaševanje ali reklamiranje te spletne strani in njene vsebine brez posebnega vnaprejšnjega pismenega dovoljenja. Pravica do copyrighta na dokumentih te spletne strani bo vedno ostala povezana z lastniki avtorskih pravic.

Dokumente spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI lahko na novo objavljate pod pogojem, da zagotovite informacijo, preko katere drugi uporabniki z lahkoto najdejo izvirni dokument, in da vnesete opombo o copyrightu spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI.

Dokument spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI odraža, kako je bil dokument ustvarjen ali prejet in ali je pod nadzorom urednikov ter kako se ga lahko navaja v drugih delih ali dokumentih. Vsekakor ne odobravamo in bomo ukrepali ob popačenju našega dela v zvezi z njegovim avtorstvom, opombami ali v zvezi z njegovim statusom.

Če bi radi za potrebe lastne analize opravili “veren” povzetek naših dokumentov, prosimo, da vaš citat ali navedba povzetega gradiva vključuje njegov naslov, urednika/avtorja, datum objave, URL in navedbo njegovega statusa.

Če bi radi objavili knjigo, ki vključuje nekatere od naših navedb, morate vključiti povezavo na izviren dokument na spletni strani NESKONČNE MOŽNOSTI, njegov status in navedbo copyrighta ter ne smete spreminjati vsebine dokumenta.

POVEZOVANJE

Vsekakor lahko oblikujete povezave s spletno stranjo NESKONČNE MOŽNOSTI. Povezave so zgolj napotila na druge spletne strani. Ni vam potrebno prositi za oblikovanje povezave na našo spletno stran – ali katero koli drugo spletno stran. Vendar pa ne bi smeli nikoli narediti nič (vključno z oblikovanjem povezave), kar bi ustvarilo napačno predstavo o spletni strani, za katero oblikujete povezavo, ali nakazalo povezanost s spletno stranjo NESKONČNE MOŽNOSTI, ki dejansko ne obstoja. Na primer, ne smete uporabljati zavajajočega oblikovanja, URL trikov, »hot-linkinga« ali preusmeritev, ki popačeno predstavljajo vsebino spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI tako, kot da jo objavlja nekdo drug, ne pa spletna stran NESKONČNE MOŽNOSTI. Zavedajte se, da je ta zahteva glede vaših predstavitev vaša obveza, kajti spletna stran NESKONČNE MOŽNOSTI ne podaja odpovednih izjav glede oblikovanja povezav na našo spletno stran.

Logotip na spletni strani je last spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI. Uporabniki ga ne smejo uporabiti brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnikov spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI.

Vendar pa lahko, če bi ga želeli uporabiti kot povezavo na spletno stran NESKONČNE MOŽNOSTI, pri tem uporabite naslednja simbola:

<a href=”http://www.nemo.si/NM_banner_01.jpg” (ali “NM_banner_02.jpg”) name=”Logotip” width=”140″ height=”150″ (ali width=”140″ height=”150″) border=”0″ id=”Logotip”></a>

ZAUPNOST UPORABNIKOVIH SPOROČIL

Razen v primeru, ko to zahteva zakon, spletna stran NESKONČNE MOŽNOSTI ohranja zaupnost vseh uporabnikovih sporočil, ki vsebujejo osebne uporabnikove podatke, ki so neposredno posredovani spletni strani NESKONČNE MOŽNOSTI.

PIŠKOTKI

Za pravilno delovanje te spletne strani se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini spletnih strani.

Kaj so piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletna stran ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletni strani omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve (kot so uporabniško ime ali geslo, jezik, velikost črk in druge nastavitve), zato jih pri obisku spletne strani ali brskanju po straneh ni treba vedno znova vpisovati.

Kako uporabljamo piškotke

Naše strani uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo:

 vaše nastavitve, denimo barvne nastavitve ali velikost pisave,

 če soglašate (ali ne) z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Tudi nekateri videoposnetki na naših straneh uporabljajo piškotke zaradi zbiranja anonimnih statističnih podatkov o tem, kako ste prišli na našo spletno stran in katere videoposnetke ste si ogledali.

Omogočanje piškotkov ni nujno potrebno za delovanje spletne strani, vendar pripomorejo k učinkovitejšemu brskanju. Piškotke lahko izbrišete ali blokirate, vendar potem nekateri elementi spletne strani morebiti ne bodo več delovali, kot je bilo predvideno.

Informacije, ki jih zbiramo s piškotki, se ne uporabljajo za ugotavljanje istovetnosti uporabnika in podatki o brskalnih navadah so v celoti pod našim nadzorom. Ti piškotki se ne uporabljajo za druge namene, razen tistih, ki so tukaj navedeni.

Nadzor nad piškotki

Če želite, lahko ohranite nadzor nad piškotki in/ali jih zbrišete, – več o tem v aboutcookies.org.  Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, tudi večino brskalnikov lahko nastavite tako,  da preprečijo njihovo namestitev. V tem primeru boste morda morali ročno vnesti nekatere nastavitve vsakič, ko boste obiskali spletno stran, nekatere storitve in funkcionalnosti pa mogoče ne bodo delovale.

Piškotke na spletni strani NESKONČNE MOŽNOSTI lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave: Sprejmem piškotke/Ne sprejmem piškotkov.

IZJAVA V ZVEZI S PRAVNIM OKVIRJEM

Spletna stran NESKONČNE MOŽNOSTI ni pregledala nobene od spletnih strani, ki so oblikovale povezavo s spletno stranjo NESKONČNE MOŽNOSTI in ni odgovorna za vsebino katerekoli od teh spletnih strani. Vedite, da je katerakoli NE- NESKONČNE MOŽNOSTI spletna stran neodvisna od spletne strani NESKONČNE MOŽNOSTI in da spletna stran NESKONČNE MOŽNOSTI nima nadzora nad vsebino te spletne strani. Prav tako povezava na neko NE- NESKONČNE MOŽNOSTI spletno stran ne prinaša nobene odgovornosti glede njene vsebine in glede uporabe te spletne strani. Uporabnikova odgovornost je, da sprejme vse varnostne ukrepe v zvezi z vsebino ali uporabo takšne spletne strani. Uporabnikova odgovornost je, da sprejme vse varnostne ukrepe v zvezi z virusi, črvi, trojanskimi konji in drugo podobno programsko opremo uničevalske narave.

Informacija na spletni strani NESKONČNE MOŽNOSTI lahko vsebuje tehnične pomanjkljivosti ali tipografske napake. Informacija se lahko spreminja in posodablja brez najave. Spletna stran NESKONČNE MOŽNOSTI lahko kadarkoli vpelje izboljšave in/ali spremembe v zvezi z gradivom, ki ga vsebuje, ali o katerem poroča, brez predhodne najave. Spletna stran NESKONČNE MOŽNOSTI lahko brez najave vnese spremembe tudi v Pogoje uporabe. Uporabnik, ki ga te spremembe zavezujejo, bi moral zato občasno obiskati to stran in pregledati, kakšni so trenutni Pogoji uporabe.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

V ZVEZI Z DOKUMENTI IN SLIKAMI NA SPLETNI STRANI NESKONČNE MOŽNOSTI SPLETNA STRAN NESKONČNE MOŽNOSTI NE JAMČI, DA JE VSEBINA TEH DOKUMENTOV ALI SLIK BREZ NAPAK IN PRIMERNA ZA VSAKOVRSTNO UPORABO, ALI PA, DA UPORABA TE VSEBINE NE BO PREDSTAVLJALA KRŠITVE AVTORSKIH PRAVIC DRUGIH.

V NOBENEM PRIMERU SPLETNA STRAN NESKONČNE MOŽNOSTI NE BO ODGOVORNA ZA KAKRŠNOKOLI NAPOSREDNO ALI POSREDNO, POSEBNO ALI POSLEDIČNO IZGUBO DOBIČKA, NEPREMOŽENJSKO ŠKODO, IZGUBO PROGRAMSKE OPREME ALI DRUGIH PODATKOV NA VAŠEM SISTEMU, KI BI LAHKO NASTALA UPORABNIKU ZARADI OBISKA SPLETNE STRANI NESKONČNE MOŽNOSTI ALI ZARADI NEZMOŽNOSTI OBISKA LE-TE.