Uncategorized

Postavljanje linije hare osi namena, nalog in resnice posameznika


Zapremo oči in se udobno namestimo. Osredotočimo se na dihanje in se postopoma sprostimo. Vsak izdih je sproščanje napetosti in prepuščanje miru.
Pozornost usmerimo na tantien. Začutimo majhno žarečo kroglico na področju dva prsta pod popkom in malo navznoter. Preglejte, če je kroglica na svojem mestu, v svojem sedišču. Če ni, jo poskusite namestiti, če pa kroglice sploh ni, jo poiščite nekje v telesu, jo z notranjimi rokami primite in nesite v sedišče, na njeno mesto.
Osredotočite se na tantien: naj žari, naj se njegova toplota širi po medenici. V tantienu je sedež ustvarjalne energije, ki samo čaka, da jo uporabimo. Je pa to tudi prostor, kjer lahko raztopimo svoje bolečine, zamere, prizadetosti …
Iz tantiena vlečemo zlat žarek do središča Zemlje. Vrnemo ga v jedro Zemlje in se po njem vrnemo nazaj do tantiena. Žarek vlečemo naprej, navzgor, do področja med četrto in peto čakro, ki se imenuje sedež duše. Lahko ga začutimo kot mehurček ali umirjen sij sveče. Pustimo, da se izrazi tudi sedež duše.
Potujemo nazaj do tantiena, po zlatem žarku do središča Zemlje. Nato znova nazaj do tantiena, sedeža duše in še višje navzgor – do točke individualizacije, ki se nahaja tri četrt metra nad temenom.
Ta točka je oblike stožca, ki nima vrha. Skozi luknjico stožca potisnemo zlati žarek. Ko gremo skozi to točko, se znajdemo v enosti. Tu se lahko počutimo zelo domače in osvobojeno. Nato se skozi stožec – točko individualizacije spustimo nazaj v svet dvojnosti. Točko individualizacije povežemo s sedežem duše, s tantienom, potujemo v središče Zemlje in se vrnemo nazaj v tantien.
Počasi odpremo oči.
Povezana slika
Vir: Barbara Ann Brennan

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja