O meni

Menim, da sem služabnica duha...

Moje ime je Aurelija in sem vesela, da ste obiskali mojo spletno stran. Upam, da ste vmes našli tudi nekaj hrane za dušo, medtem, ko ste se ustavili tukaj. Možno je, če ste se ustavili na tej strani, da razmišljate o strokovno obravnavi svojih vprašanj. Dovolite mi, da delno pojasnim malo o odčitavanju, ki ga izvajam. Tako boste lažje ugotovili ali moje storitve ustrezajo vašim potrebam.

Iz kart berem že 35let, od tega 20 let za ljudi, ki name naletijo ali mi zaupajo. Osnovno področje dela je branje preko telefonske linije in živa branja v obliki Skypa ter po potrebi osebnega obiska. Pri ponujenih telefonski storitvah je moja koncentracija osredotočena na vašo energijo kjerkoli se nahajate le, da pričakujem umirjenost vaših okoliščin, za najboljši možen rezultat, da je proces vzajemnosti čim manj moten, ko za vas odčitavam odgovore. Tukaj sem za moje stranke, da jim dam najboljše možne storitve po zmernih cenah.

Na voljo so različne možnosti po ceniku, ki jih vidite na ustreznem mestu spletne strani. Kliknite na njih, če želite izvedeti več.
Tehnologija je stvar, ki nam pogosto prihrani dragocen čas in lahko z svojo natančnostjo določa in odgovarja na marsikaj, pa vendar so ljudje še vedno boljši pri mnogih stvareh. Programska oprema ustvari branja, ki ne morejo biti nadomestilo za živ stik. Ravno zato se moje napovedi bodočnosti-prihodnosti tako razlikujejo.
Moja vnaprej dogovorjena telefonska branja se izvršijo v času 3-4 delovnih dni v povprečju. Živo branje skušam izvesti po rezervaciji v roku 1-3 dni po plačilu. Ob naročilu katerekoli storitve branja preverite, da ste dodali svoj e-poštni naslov in-ali telefonsko številko. Za svojo varnost, tako da se lahko obrnem na vas, da lahko sporočim morebitne informacije v zvezi z branjem za vas.

Če imate kakršna koli vprašanja glede moje službe in kako delujejo ste dobrodošli, kjer bomo odgovarjali morebitne podrobnosti.Povem lahko različne stvari, so odvisne od tega, kako in kaj je treba razložiti. Splošno izraz, ki mi je najbolj udoben, prav in jasen je Duhovna poročevalka- svetovalka za osebni razvoj.

Človek ima rad definicijo. Tu se počuti varno, ker mu daje občutek, da nečesa omejenega, kar je enem nekaj, kar mi je všeč. Umu daje vtis, da nam ni treba skrbeti za neskončne možnosti, kadar imamo opravka z novim izzivom, možnostjo, presenečenjem, novo osebo ali nečim. Torej, tukaj je moja smernica za novo časovno meritev in možnosti.

Duhovnost ima svoje konotacije. Mnogi to prepoznavajo kot "vedeževanje" ali bližnjo pot do učenja za svojo bodočnost. To besedo uporabim kot segue-izhodišče. Če zavrtite njegovo pomensko bit, lahko razumete, da je to bolj vključujoč izraz, kot se morda misli. Vsi smo psihični-duhovni! Psychic pomeni sposobnost, dojemanja informacij, ki so zunaj naših fizičnih čutov. Všeč mi je, da imam povedati ob zmožnosti povezavne domišljije o mnogih stvareh, ki so dejansko psihične.
Mediji imajo sposobnost, da komunicirajo z Duhovnim svetom. Veliko bitij in subjektov prebiva zunaj fizičnega obstoja. So raznoliki načini, kako opisati Duhovni svet, ki ima več plasti. Če gledamo to iz drugačne plati, recimo, da ste z Marsa, in vam povem, da imate prijatelja tam, da komunicira z vami. Kot prvo je Zemlja polna različnih krajev, kultur in ras ljudi. Ne, ne bi samo trdila, da so vsi ljudje prežeti s svojimi jeziki in, da imajo plemenski tetovaže samo zato, ker je eden Zemljan komuniciral tako, da se je zgodilo, da imamo te lastnosti vsi, kajne? Isto je z Duhom. To ni samo ena destinacija med eno vrsto bitja. Je veliko bolj neskončno! Torej, da medij ne pomeni samo govoriti, da je tisti, ki je prišel iz "druge strani". To je samo ena vrsta medijstva. Medium, po svoji definiciji pomeni iti-biti-med, ki omogoča, da se informacija sprejeme. Radio ali televizija sta medij, kar se nam zdi samoumevno, da lahko na radiu slišimo naše najljubšo glasbo in TV-ju gledamo povezavne slike. Pozabimo, da je dejanski zvok in programiranje ne prihaja iz radia. To je medij, ki nam po knalu-signalu omogoča, da dobimo glasbo in informacijo.
Duhovni poročevalec je izraz, ki mi omogoča svobodo, da storim vse stvari a mi ne dovoli označiti katero koli od njih, kot eno ali drugo stvar. Sem prinašam sporočila iz Duhovne dimenzije, ki so lahko iz različnih virov, ki imajo lahko različne pomene za različne ljudi. Pride čas, ko je viru potrebno sporočilo predati! Ne razumem vedno, kaj za osebo sporočilo pomeni, vem le, kaj moram povedati v realnosti osebi, ki pride po sporočilo. To je razlog, zakaj ljudje pogosto prosimo varuha-učitelja za prevod sporočila ob branju. Resnično ne vem vsega razen tega, da je človek lahko kanal informacij, da lahko prehajajo skozi nas. Na enak način radio ali TV ne vsebuje vseh informacij, slik in glasbe in sami po sebi ne vsebujejo podatkov. Samo pusti se, da gredo skozi temu ustrezne poti.

Poizkušala sem delno in praktično razložiti, kaj je to, kar delam. Menim, da sem služabnica duha. Ni na meni, da vam povem, kaj storiti. Niti ni moja naloga, da vam le napovem-vedežujem vašo prihodnost. Ta se lahko spreminja vsak dan na podlagi vaših odločitev, ki jih sprejmete sami, niti jih nimam namena, dolžnosti ali pravice omejevati! Moje delo vam pomaga razumeti, kdo ste in kaj ste sposobni, da se lažje razvijate duhovno in lažje učite druge.


Vsi smo predniki drug drugega, in ne glede na vašo zemeljsko identiteto ali družbeni položaj, na videz ali etnično ozadje, smo vsi duhovi, ki imajo človeško izkušnjo, energijo, in smo nekakšen izraz "Najvišjega".


bg2

Da božansko v meni priznava in spoštuje božansko v tebi. Je poročilo mojega duha vašemu Duhu poleg fizičnega telesa. Vse to se zgostiti v kratko besedo. Kako bi morali vsi hoditi skozi življenje in se zavedati, da imamo vsi delček sebe v vsakem svetu. Svoj del sveta čutim tukaj v slikoviti Dravinjski dolini, kjer je leta preživela spiritualistka in teozofinja Adelma Von Vay, del v deželi vzhajajočega sonca, kjer je deloval Konfucij, Buda. Del svoje povezljivosti je iz črne Afrike in še delec iz Veleje na jugu Italije, kjer se je na koncu 6.stol.pr.n.št. rodil Parmenid (Peter Kingsley Rsničnost).