Kontakt

Kako boste največ pridobili iz intuitivnega dušnega in energijskega branja?

Najboljša stvar, ki jo lahko storite za pripravo na dušno branje, je, da opustite vsa pričakovanja in vstopite v seanso z odprtim umom. Če ste osredotočeni na to, da bi slišali nekaj posebnega, lahko zgrešite dragoceno informacijo.  

Spodbujam vas, da med branjem postavljate vprašanja, ovrednotite prejete informacije in terjate razjasnitve. Vaše branje mora biti interaktivno!  

Dušno branje ni enako kot vedeževanje. Odčitek, ki ga boste prejeli od mene, združuje pomembna vprašanja iz vaše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, da bi vam bila ta v najboljšo pomoč na vaši življenjski poti in vam razjasnila svoje življenjske lekcije.  

Priporočam, da si delate zapiske. Včasih se lahko informacija, ki jo prejmete, razjasni šele v daljšem časovnem obdobju.  

Verjamem, da vam lahko dušno branje, ki ga nudim, pomaga pri vaših življenjskih usmeritvah in lekcijah; vendar pa je odvisno od vas, da branje kar najbolje uporabite za svoje življenje. Prosim, ne poskušajte preizkušati mojih sposobnosti z zavračanjem preverjanja informacije ali z vztrajanjem, da se motim.  

TUKAJ pa se lahko naročite tudi na novičke, kratke in vzpodbudne misli in razmišljanja.