Uncategorized

Čas ponočne svetlobe

Kot zavedni soustvarjalci realnosti smo to tudi zaradi svojih misli, načrtov, hotenj, ki jih pretapljamo v vsakdanja dejanja.
Vabilo skozi Zvezdna vrata je pravzaprav vabilo vodila naše notranjosti, za katero uporabljamo slike pravilno izrisanega Srca, ki ob enem predstavlja naše Sočutje do vsega.
Pozornosti do videnega, do svetlobe, igre Mojstrov, Psihologije, do vseh poti, “čarovnikov”, bogov in ​​boginj! Vsak si vzame po svoji meri in okusu, kar mu je bližje.
Čiste barve Aure-Energij so dokaz pripravljenosti telesa in čitljivosti DNA celic za pretvorbo energije.
Temna Aura-Energija je znak, da so energetske DNK v telesu neberljive in tako nimajo sposobnosti za oblikovanje telesa. Skratka telo je delno ohromljeno … od rojstva do smrti in vse se zgodi nezavedno kot v sanjah. Telo razpade in duša gre z Auro – s silhueto Energij, v novo iskanje sorodne duše in v rojstvo novega bitja.
Kaj je original, duša ali telo? Ali človek potrebuje toliko strahu, negotovosti in trpljenja? Dejstva govorijo, da lahko pretvorimo energijo v oblikovanju življenja; da je možnost dana vsakomur, da spremeni svoje življenje, ko njegov Duh to hoče.
Ni potrebno mučiti se, da bi našli prave odločitve življenja. Bistvo je jasno in odraža naravne potrebe življenja na miselnih zaslonih energije in vode pri oblikovanju življenja. Vrste človeških misli pa so vedno merilo in gibalo kakovosti življenja, kjer se nahaja tudi solza, ki pada, da rodi smeh.
Nocoj ob času še ene polne Lune, voda v človeku pričakuje plimo morda oseko ali le brbota zavoljo naših sposobnosti, strasti do časa, navdiha, reakcije, oprostitve, sprostitve, miru in spokoja.
V meditativnem stanju, ob molitvi, v umiritvi so vsi odgovori svetle Lune v nas …, ko znamo rabiti njeno moč, ki tako krepi zaznave v Času ponočne svetlobe. In …
…”Luna sije,
   kladvo bije
  trudne, pozne ure že;
  préd neznane*
  srčne rane
  meni spati ne pusté”
-France Prešeren-
… in je dejstvo, da čas polne Lune kliče iz nas tisto kar smo.

Hoče naš izraz in izkaz, … da smo vsi lahko svobodni, … vsak pod svojim Soncem.
Aurelija Z. M.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja